Web Analytics Made Easy - Statcounter

سمانه بهزادپور روانشناس و مشاور درباره آسیب‌های حوادث غیر مترقبه بر کودکان اظهار کرد: گاهی اوقات فکر می‌کنیم کودکان همه چیز را به زودی فراموش می‎کنند و اگر اتفاقی رخ دهد خیلی خوب درک نمی‌کنند، اما اینطور نیست و باید هنگام بروز حوادث ناگوار بیشتر به فکر کودکان باشیم.

اخبار اجتماعی - این روانشناس بیان کرد: ابتدا باید ببینیم که کودکان تا چه اندازه درگیر حوادث ناگوار شده اند، چرا که اثرات متفاوتی بر کودکان دارد، کودکی که در محیط سیل یا زلزله زده حضور مستقیم داشته و شاهد آسیب‌های مختلف بر خانه و خانواده بوده آسیب بیشتری نسبت به کودکی که والدینش در خانه فقط درباره سقوط هواپیما صحبت می‌کنند، می‌بیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عوامل مختلفی مانند تاب آوری، سرشت کودک، برخورد اطرافیان و ... وجود دارد که باعث می‌شود؛ کودک هنگام بروز حوادث ناگوار کودک آسیب ببیند یا خیر.

بهزادپور گفت: کودک در سن پایین وقتی در معرض حوادث ناگوار قرار می‌گیرد به مشکلاتی مانند؛ وابستگی بیشتر، ترس از جدایی از والدین، چسبندگی به والدین، مشکلات خواب و کابوس شبانه، بازی‌هایی که ناشی از اضطراب و افسردگی، استرس پس از سانحه، پرخاشگری، مشکلات رفتاری و ... دچار می‌شوند.

این روانشناس ادامه داد: اگر حادثه ناگواری رخ می‌دهد و سن کودک کم است، والدین باید در چنین موقعیتی احساس کودک را درک کرده، درباره حادثه رخ داده دروغ به فرزندشان نگویند، با کودکشان همدلی کنند، به فرزندشان احساس امنیت دهند تا کودکشان مطمئن شود در کنارش هستند.

وی افزود:، اما کودکانی که به مدرسه می‌روند و در مدرسه اطلاعاتی از یکدیگر به دست می‌آوردند، والدین باید احساس فرزندشان را تایید کرده، نگرانی اش را درک کنند و اطمینان در هر شرایطی در کنار فرزندشان حضور دارند.

بهزادپور خاطرنشان کرد: کودکانی که در محیط حادثه دیده حضور مستقیم داشته اند و علائمی مانند گوشه گیری، اضطراب و افسردگی در آن‌ها دیده می‌شود که باعث نگرانی والدین شده است حتما باید برای ارزیابی تخصصی نزد روانشناس برده شوند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کودک روانشناس خانواده زلزله سقوط هواپیما کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۹۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود

آفتاب‌‌نیوز :

«در رفح گورستان‌های جدیدی دیدم که مملوء از کودکان شده بود.» این عبارتی است که «جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد در یادداشتی که روزنامه «گاردین»، عصر امروز (چهارشنبه)، آن را منتشر کرده، از مشاهدات خود در غزه روایت کرده است.

سخنگوی یونیسف که سه بار از بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان اروپایی رفح (جنوب غزه) بازدید کرده، می‌گوید: «کودکان بسیاری را دیدم که از یک تخت استفاده می‌کردند.»

او در ادامه درباره تبعات حمله به منطقه پرجمعیت رفح در جنوب نوار غزه اشاره می‌کند و می‌گوید: «۶ ماه گذشته است و این جنگ سیاه‌ترین رکورد‌های بشریت را شکست» چراکه گزارش‌ها نشان می‌دهند بیش از ۱۴ هزار کودک کشته شده‌اند و «اوضاع در شرایطی که تهدید می‌شود این مسیر وحشتناک ادامه خواهد داشت، بدتر می‌شود.»

سخنگوی یونیسف اضافه می‌کند در منطقه کوچک رفح بیش از ۱.۴ میلیون غیرنظامی گنجانده شده‌اند و چنانچه اسرائیل به این منطقه حمله کند، وضعیت بسیار وخیم خواهد شد.

این مقام سازمان ملل با روایت مشاهدات خود از غزه می‌گوید فلسطینیان با کمبود شدید آب مواجه هستند، به‌نحوی که در رفح برای هر ۸۵۰ نفر یک دستشویی و برای هر ۳۵۰۰ نفر یک محل استحمام وجود دارد.

الدر این شرایط این گونه توصیف می‌کند: «تصور کنید که یک دختر نوجوان یا مردی مسن یا زنی باردار یک روز کامل در صف می‌ایستد تا فقط حمام کند.»

او بار دیگر حمله به رفح را فاجعه‌بار می‌خواند و اشاره می‌کند که در این منطقه ۶۰۰ هزار کودک وجود دارد.

این مقام ارشد سازمان ملل در ادامه به وضعیت بد بیمارستان اروپایی غزه اشاره می‌کند و می‌گوید: «وقتی که در ماه آوریل از این بیمارستان بازدید کردم. جراح کودکان بالای سر کودک کوچک دیگری به نام محمود خم شده بود. بر اثر انفجار موشکی که خانه‌شان اصابت کرده بود، در سرش احساس درد می‌کرد. در حالی که داشت اشک می‌ریخت از من پرسید: مگر این پسربچه چه کار کرده است؟!»

الدر در ادامه اشاره می‌کند یونیسف ۳۱ اکتبر غزه را گورستان کودکان خوانده بود و «در ماه گذشته من گورستان‌های جدیدی دیدم که در رفح ساخته می‌شدند. هر روز، جنگ مرگ و ویرانی با خود می‌آورد.»

سخنگوی یونیسف می‌گوید طی بیست سالی که با سازمان ملل همکاری داشته است، هیچگاه ویرانی‌ای به اندازه ویرانی شهر‌های غزه و خان یونس ندیده است

دیگر خبرها

  • کودکان گمشده غزه؛ در حسرت دیدار پدر و مادر
  • دریافت هزینه از والدین بر اساس الگوی جدید تعیین شهریه کودکستان‌ها
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • مگر دیوانه ام که به روانشناس مراجعه کنم؟!/ تفاوت روانشناس با روانپزشک چیست؟
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • برگزاری مانور تیم سحر هلال احمر در قزوین
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • ماجرای گازگرفتگی کودک کرجی چه بود؟
  • آمادگی مشترک پلیس راه، هلال احمر، اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و اورژانس شهرستان تکاب برای مقابله با حوادث غیر مترقبه