Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، حجت الاسلام شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی ظهر امروز در مراسم گرامیداشت حماسه ۹دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت که در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، اظهارکرد: در سوره فلق، یک پناهگاه برای انسان ترسیم شده که این پناهگاه، ذات اقدس الهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در این سوره به ۴ نوع فتنه اشاره شده است؛ اولین آن، شرّ است که می تواند در هر چیزی وجود داشته باشد. گاهی یک حادثه ناگوار و تاریک در زندگی انسان رخ می دهد که این حادثه، می تواند موجب ایجاد فتنه و گرایش انسان به سمت موضوعاتی غیر از خدا مانند عرفان های کاذب شود.

شریفانی ادامه داد: فتنه در پیوندهای اجتماعی و حسادت ها، از دیگر فتنه هایی است که در سوره فلق به آن اشاره شده است؛ اگر خودمان را تحت ربوبیت الهی قرار دهیم، می توانیم از این فتنه ها در امان باشیم.

وی با اشاره به سوره ناس گفت: در این سوره به فتنه های پیچیده تر و خطرناکی تری اشاره شده که تشخیص و مبارزه با آن ها سخت تر از بقیه موارد فتنه است. از این دو سوره می توانیم نتیجه بگیریم که در شرایط کنونی با دو دشمنِ آشکار و نامرئی مواجه هستیم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: امیرالمومنین(ع) می فرمایند که شکل گیری فتنه ها یک دفعه نیست بلکه پله پله و تدریجی است؛ امکان دارد شخصی به مدت ۳۰ سال در میان ما زندگی کند اما نفاق و فتنه های او آشکار نشود. امام علی(ع) همچنین۴ عامل ثروت، دین داری غیر عالمانه، پیروی و تقلید کورکورانه و تبعیت از بدعت های دین را زمینه ساز شکل گیری فتنه می دانند.

شریفانی خاطرنشان کرد: امیرالمومنین(ع)، آگاهی و بصیرت افزایی را جزو وظایف اصلی مومنان برای مقابله با فتنه ها می دانند؛ همچنین به تعبیر ایشان، از وحدت و کثرت فتنه گران نباید ترسید و همواره باید در برابر فرصت طلبان بیدار باشیم. تلاش برای آرام سازی اوضاع جامعه نیز از دیگر وظایف ما در شرایط فتنه به تعبیر امیرالمومنین(ع) است‌.

انتهای پیام/

108 / 167 مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری شریفانی ۹دی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ۹دی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۴۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از دانشکده ویژه مادران دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، خواستار الگوگیری همه واحدهای دانشگاهی از این واحد دانشگاهی در ایجاد دانشکده‌های مختص بانوان شد و اظهار کرد:‌ با توجه به تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دکتر طهرانچی و ظرفیت‌های موجود در واحد یادگار امام (ره) به‌زودی شاهد ایجاد رشته‌هایی که مورد اقبال و استقبال دانشجویان مادر در دانشکده بانوان است، خواهیم بود.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) با تأکید بر راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی روان‌شناختی و مدرسه عالی مهارتی مادر و کودک در پردیس مادران افزود: آنچه از این واحد دانشگاهی انتظار می‌رود این است که به‌عنوان واحد نمونه در تأسیس دانشکده مختص بانوان، الگویی موفق برای سایر واحد‌ها در سطح کشور باشد.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: راه‌اندازی پردیس مادران و فعالیت‌هایی که در این حوزه صورت می‌گیرد نشان از توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) نسبت به دانشجویان مادر است که این خود بسیار ارزشمند و جای قدردانی دارد.

سروری‌مجد گفت: دانشجو بودن معمولا شرایط خاصی دارد و فرد برای اینکه بدون دغدغه به تحصیل بپردازد، باید همه تمرکز خود را صرف درس خواندن کند؛ اما اشتغال، ازدواج و فرزندآوری شرایطی را برای دانشجو ایجاد می‌کند که گاهی ادامه مسیر برای دانشجویان با سختی و مشقت طاقت‌فرسایی همراه بوده به همین منظور ضرورت ایجاد امکانات و بستری مناسب برای ادامه تحصیل مادران اجتناب‌ناپذیر است. امیدوارم آنچه امروز به جمع‌بندی رسیدیم در یک برنامه زمانی مدون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) و در سازمان مرکزی تحقق یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی در پی نظام تعلیم و تربیت «احسن» است
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی در پی نظام تعلیم و تربیت «احسن» است
  • بیانیه ۵ زبانه تشکل‌های اسلامی دانشگاه شهید باهنر کرمان پیرامون حوادث دانشگاه‌های آمریکا
  • جوانان و دانشجویان به‌عنوان امانت مردم و خداوند در نزد معلمان و اساتید هستند
  • شهردار نیویورک: اعتراضات فتنه است و همین حالا باید جمع شود!
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند
  • برگزاری دوره تربیت معلم تدبر سوره‌ای قرآن در مشهد